LOVERA | Malaysia

Bahasa Melayu

Magic Jelly Lovera™ adalah Gel Kecantikan dan Kesihatan serbaguna diperbuat daripada campuran aloe vera dan timun bergred premium. Magic Jelly sangat berbaloi kerana boleh digunakan untuk kegunaan daripada hujung rambut hingga hujung kaki. Magic Jelly juga amat menjimatkan kerana seluruh keluarga boleh mendapat manfaat. Ianya diperbuat daripada bahan semulajadi dan selamat untuk di gunakan oleh bayi hingga warga emas.

 

MEMANG TAK RUGI BELI MAGIC JELLY!!

12092733_10153116835161016_1503578085_n

26 KHASIAT DALAM 1 BOTOL!

MAGIC JELLY berkesan sangat merawat :

1. Jerawat

2. Parut

2. Jeragat

3. kulit berminyak

4. kulit kering

5. Eczema

6. Allergic

7. Kulit mengelupas

8. Kudis

9. Kulit kusam

10. Buasir

11. Bisul

12. Sunburn

13. Ruam lampin/susu

14. Puting luka akibat menyusu

15. Rambut kelumumur & gugur

16. Kulit kasar

17. cracked heels

18. Radang kulip

19. Panau/kayap

20. bibir kering

21. Melecur

22. Mengecilkan pori

23. Memlembutkan kulit

24. Menyerikan wajah

25. Luka

26. Melecur

 

MAGIC JELLY PRODUK AJAIB SERBAGUNA!

12092411_10153116835211016_1044384394_n

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :

1. Ubat bunuh bacteria jerawat

2. Pelembab kulit muka utk mengurangkan kulit berminyak (moisturizer)

3. Gel memudarkan parut hitam

4. Serum melebatkan bulu mata & kening

5. Pelembab bibir utk mengatasi bibir merekah & kering. Bibir nampak basah sihat.

6. Make Up Primer. Menjadikan make up tahan lama dan bertambah glowing sepjg hari

7.  Serum rambut utk gugur & kelemumur

8. Penyegar kulit wajah dan menaikkan seri drpd kelesuan

9. Gel untuk sunburn. Melegakan kulit terbakar drpd matahari

10. Ubat luka & melecur. Mempercepatkan proses pembaikan  & pembentukan kulit baru

11. Pelembab kulit . Melembutkan kulit kering dan allergy.

12. Soothing gel untuk baby. Melegakan ruam susu/lampin dan keruping kepala

13. Makeup remover

12092678_10153116841456016_765370543_n

KENAPA BELI MAGIC JELLY? :

✅Ada kelulusan KKM

✅ Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa

✅HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan

✅TIADA bahan kimia terlarang,paraben,pewarna tiruan,mercury,steroid

✅TIDAK menghakis kulit

✅ TIADA kesan sampingan

✅ TIADA BAHAN MENCURIGAKAN SEPERTI PLASTIK ATAUPUN BENDASING LAIN

✅ RIBUAN testimonial di #MagicJellyTestimonials

✅ BOTOL KALIS CAHAYA MATAHARI yg melindungi kandungan gel di dalam supaya composisi kimia tidak berubah apabila terkena haba dan akan memberi efek kepada pemakai

✅500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan

✅Jimat & SERBAGUNA

12084123_10153116879271016_984901762_n

 10 SEBAB KENAPA BERBALOI & JIMAT BELI MAGIC JELLY

✅ Pelbagai guna daripada hujung rambut ke hujung kaki . 1 Magic Jelly = 25 Produk

✅ Boleh digunakan untuk mengatasi pelbagai masalah kulit seperti jerawat, parut, kering, allergic,eczema (multipurpose skin treatment & care)

✅ Boleh digunakan untuk kelemumur & rambut gugur (scalp & hair care)

✅ Sesuai untuk Lelaki & Perempuan (unisex produk)

✅ Sesuai utk umur 0-100 tahun (satu keluarga boleh guna)

✅ Harga murah & mampu milik

✅ Tahan lama. 1 botol boleh tahan 3-4 bulan bergantung kpd pemakaian individu

✅ Sesuai utk di bawak travelling kerana hanya bawak 1 botol Magic Jelly sahaja utk menggantikan produk lain yang byk dan memberatkan luggage/beg

✅ Terbukti berkesan dan sgt effective. Lihat @Lovera.Testimonials atau #MagicJellyLovera utk testimonials luar biasa!

12077042_10153116828611016_1589743295_n

MAGIC JELLY VS BRAND LAIN

1. Magic jelly tak melekit mcm brand lain. Ini kami boleh guarantee 500%! Tade nak tipu2 mcm brand lain ckp x melekit lepastu bila dpt je melekit. Nak letak kat muka ape melekit2 camtu eee

2. Instant absorb! Sekelip mata kulit akan menyerap magic jelly sebab texture yg lembut dan x melekit. Cepat menyerap maksudnya cepatlah rawatan berlaku sbb gel bukan berada di surface kulit tetapi da meresap masuk dlm lapisan epidermis yg bawah.

3. Tidak mempunyai bendasing yg aneh2 yg tidak diketahui asalnya. Skrang byk sgt org claim itu ini itu ini tapi kita sendiri pun tatau benda tu sejauh mana kesahihannya.

4. Mempunyai kelulusan KKM dan drpd kilang yg bertaraf GMP. Selamat digunakan.

5. HALAL! Tidak mengandungi bahan berunsurkan haiwan. Semua bahan semulajadi jeeeee mcm tumbuh2an . Tak pernah lisa dgr ada tumbuhan yg haram lagi.

6. 99% drpd pengguna sgt berpuas hati dgn result magic jelly. Tak caye tgk #MagicJellyTestimonials

7. Ramai REPEAT beli magic jelly sebab sgt menjimatkan dan multipurpose. Boleh guna satu family drpd baby sampai atok nenek. Tayah guna produk lain dah.

8. Harga yg berpatutan tetapi berquality tinggi setaraf produk antarabangsa.