LOVERA | Malaysia

Blog

Slide1

Read more...

KENALI JENIS-JENIS PARUT YANG ANDA ALAMI

selamat petang gaiss.. KORANG ada masalah parut yang kekal? tak boleh hilang? Meh tengok dulu jenis2 parut yg korang alami,then baru tahu ,mcm mana nak rawat kan,, SHARE untuk simpanan di wall okeh!  

Read more...

JENIS-JENIS MAKANAN YANG BOLEH KECUTKAN JERAWAT

Hi uols! Jerawat SEBESAR badak? Meh admin nak share sikit makanan seharian korang yang boleh kecutkan jerawat yg membangun pesat itu. kikiki. SHARE utk simpanan di wall korang ya   1.) 2.) 3.) 4.) 5.)  

Read more...

TIPS-TIPS ATASI KULIT KERING

Hallu2, rojak ke kopi O KULIT KERING persis padang pasir? Nah, 7 tips simple je uols untuk kekalkan kelembapan dan keanjalan muka korang tu. p/s; SHARE dengan kawan2, jangan cantik sorang jerr   1.) 2.) 3.) 4.) 5.) 6.) 7.)

Read more...

KETAHUI CARA RAWAT KULIT ROSAK AKIBAT SALAH PAKAI PRODUK

Hi Uols! Salam sore. ADA yang stress teruk ke muka sepesen rempeyek kacang gara-gara salah pakai produk? Mesti ada kan, dah tu korang nak biarkan je ke. Ni admin nak share sikit cara2 macam mana korang nak naturalkan semula muka korang supaya sehalus sutera, selicin karpet baldu. kikiki 😉 SHARE dengan team gegirl yang lain. […]

Read more...

7 CARA KENALI PRODUK YANG MENGANDUNGI MERKURI

Hi uols! Masih dalam mood cuti ke… Ni sambil sambil bosan tu meh kita tengok sikit ciri2 produk yang ada MERKURI (cecair logam). Bahaya merkuri ni gaiss, jangan ambil mudah.   Please SHARE dengan kawan2 ok 🙂 1.) 2.) 3.) 4.) 5.) 6.) 7.) 8.)

Read more...

5 CARA HINDARI NYAMUK UNTUK IBU MENGANDUNG

Halluu.. Ni ada tips2 penting untuk para ibu yg bakal melahirkan. Admin nak share 5 cara bagi ibu mengandung untuk hindari gigitan nyamuk.. Zika menakutkan uols so walaupun nampak simple tips ini, korang should try sebagai langkah berjaga jaga! HAPPY SHARING 1.) 2.) 3.) 4.) 5.)  

Read more...

6 PERKARA YANG MAMPU MEROSAKKAN KULIT

Hi Uols! Kulit muka berminyak? berjerawat? berkuping? 😀 Admin nak share sikit apa yg PATUT dan TIDAK patut uols lakukan. SHARE dengan teman yang lain 1.) 2.) 3.) 4.)   5.) 6.)  

Read more...

7 HOMEMADE BODYSCRUB

Hi ! Nih ada resepi-resepi nak buat skrub badan, buat sendiri kat rumah je uols, nak sental muka pon boleh . Murah lepas tu boleh buat banyak mana uols suka. Dah baca SHARE ok   1.) 2.) 3.) 4.) 5.) 6.) 7.)  

Read more...

5 CARA MENGHALAU NYAMUK SECARA SEMULAJADI

Hi semua, sekarang ni semua org risau tentang Zika Virus yang di bawa oleh nyamuk Aedes. So dekat bawah ni admin ada share cara menghalau nyamuk secara semula jadi yg uols boleh buat sendiri kat rumah . Senang jee ! SELAMAT MENCUBA Dah baca jangan lupa SHARE ya     1.) 2.) 3.) 4.) 5.)

Read more...

5 MAKANAN UNTUK KULIT CANTIK SECARA SEMULAJADI

Hi, hari ni admin nak share 5 makanan untuk kulit cantik. SHARE la untuk kawan2 lain ok.. 😉 1.) 2.) 3.) 4.) 5.)  

Read more...

5 CARA KEMBALI BERSEMANGAT SELEPAS PUTUS CINTA

Hi uols.. Ada yang baru lepas putus cinta ke? Sini Admin nak share sikit tips untuk kembali bersemangat lepas break off, Jangan lupa SHARE dengan kawan2 yang lain ., 😉   1.) 2.) 3.) 4.) 5.) 6.)

Read more...

CARA PENJAGAAN KULIT MENGIKUT UMUR 30 AN

Hi gaiss.. Admin nak share tips penjagaan kulit dekat akak2 PERINGKAT UMUR 30-AN kat luar sana tu,, Selamat mencuba.. SHARE lah dengan kawan yang lain juga 😉 1.)   2.) 3.) 4.) 5.)    

Read more...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Read more...