Contact Us

40 thoughts on “Contact Us

  1. Mcm mna kita nak tahu seseorang tu agent sah lovera or tak based on id dorang?sbb if dorg letak id pon kita xtahu betul ke tipu..mcm mna nk tahu ye?Tq

  2. Hi. I received an email (lovera.marketing@gmail.com) today stating that I have purchased Lovera products when I did not even make any transaction to purchase these products.

    Appreciate your clarification urgently. Thank you.

  3. Hi, how to become an agent and how to sign up to this web? Theres only an option to sign in but no option ti sign up. Thanks

    1. Hi Ms Farina,
      Agent slot will be open in 2019. U may check again at the page under MY ACCOUNT and register your account. Your password will be auto-generated. Please check ur email immediately after register for your password. 🙂 thank u dear 🙂

  4. Hye. Again i nak tanya soalan. Why i punya number tracking tak dapat nak detect ya? Dah 5 days masih tak dapat nak track

  5. Sy dh order trial set. After 1st time used, muka sy jadi gatal2, naik biji2 gatal seperti kena gegata n bengkak. Breakout terus. Kulit jdi kering n luka2. What should I do next

    1. HI..boleh dapatkan no telefon untuk kami consult cik? Kami perlu tau history pemakaian skincare cik kerana selalunya case beginin relate dengan previous skincare…sila whatsapp kami di +6011 3234 8255 🙂

  6. Hi. Saya ada beli lovera pada 21 May, buat pembayaran pada hari yang sama. Tapi sampai sekarang (29 May), barang belum sampai. Saya track&trace barang masih di pejabat pos laju Ampang

  7. Salam..just nak tanya hari ni supposed dah start leap years sale why dkt website shop masih takde promo nya..only available by whats app je ya..tq

      1. Tq dear..tp kena check balik price untuk 5 botol magic jelly tu tak sama harga ha ha ha terlebih murah pulak dr facebook promo advertising

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[]
×
×
Cant wait to get this item? Please enter your email and get RM10 discount

Get RM 10 discount on your purchase today!

*By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.