Magic Jelly Baby – Rawatan Eczema Semulajadi Berkesan Untuk Bayi

Adakah anda seorang ibu yang mempunyai anak yang menghidap ECZEMA?

Jika ia , masalah anda terbahagi kepada 2 bahagian iaitu

MASALAH ANAK

  1. Anak menangis kerana tak tahan gatal-gatal di bahagian eczema
  2. Menggaru sehingga berdarah.
  3. Selepas itu bila mandi kawasan berdarah tu akan jadi pedih dan sakit
  4. Kulit kasar dan kering
  5. Tidak selesa dan sentiasa menangis membuatkan si kecil tidak tidur malam kerana rimas dengan kegatalan
  6. Naik bintik-bintik merah

MASALAH IBU

  1. Resah dan risau melihat keadaan anak
  2. Tidak cukup tidur kerana melayan anak rengsa sehingga ke pagi
  3. Sedih kerana kulit anak tidak seperti kanak-kanak lain
  4. Kecewa kerana sudah cuba bermacam-macam tapi tidak berhasil
  5. Dah jumpa pakar kulit tapi masih lagi tak berhasil
  6. Takut nak guna cream doctor sebab ada steroid

SENGSARA ANDA BERAKHIR HARI INI DENGAN MAGIC JELLY BABY! 

Magic Jelly Baby ialah GEL SEJUK yang dirumus khas daripada bahan SEMULAJADI (Natural) untuk melegakan eczema dan juga masalah-masalah kulit yang sering melanda anak kecil seperti ruam lampin ,susu dan kulit sensitive.

TESTIMONIALS

"Selepas 3 hari guna Magic Jelly Baby , kulit anak saya semakin elok daripada eczema. Saya berharap sangat eczema dia akan bertambah baik" - Ibu kepada bayi yang menghidap eczema

"Saya dah cuba banyak cream doctor tapi tak berkesan , dan kadang-kadang tu berulang dan malah makin teruk. Tapi Alhamdullilah, lepas mencuba Magic Jelly Baby selama 4 hari dah nampak perubahan di pipi. Terima kasih!" - Julia , Singapore

"Magic Jelly Baby berkesan untuk baby saya. Eczema dia teruk sangat last week. Tapi Alhamdullilah lepas beberapa hari dah kurang and bengkak-bengkak dekat leher pun hilang"- Ibu

KESAN SERTA-MERTA SELEPAS SAPU MAGIC JELLY BABY KE KULIT ANAK

✅ Anak tidur lena kerana tidak lagi gatal dan kulit berasa nyaman dan lega

✅ Anak kurang berjaga malam kerana sudah selesa tidur tanpa menggaru

✅Si comel boleh bermain dengan selesa dan tidak lagi merungut kegatalan

✅ Kulit kering akan lembab dan tidak lagi rasa gatal hendak menggaru

✅ Kulit terasa lembut kerana sudah lembab

✅ Anak akan berhenti menangis kerana sudah tidak terasa gatal atau rengsa

APAKAH MAGIC JELLY BABY?

👉🏻 Tekstur - Gel sejuk , tak melekit , cepat meresap

👉🏻 Bau - Bunga dan lembut

👉🏻Magic Jelly Baby Sesuai digunakan kepada baby anda untuk melegakan dan mengurangkan masalah-masalah berikut :-

✅ Baby eczema
✅ Ruam lampin , susu, panas
✅ Gigitan serangga
✅ Kerak kepala
✅ Luka-luka
✅ Kulit kering
✅ Kulit kasar (dry patches)
✅ Kulit sensitive baby

TESTIMONIALS

Gambar anak customer yang menunjukkan perubahan ketara eczema/ruam di bahagian pipi semakin berkurangan dengan mengamalkan Magic Jelly Baby

"Magic Jelly Baby ialah  penyelamat Arissa daripada ruam panas dan kulit kering. Cepat sangat elok ruam tu kalau sapu MJBB. Terus hilang gatal. Mesti bawak kemana sahaja saya pergi - @olsoukbyma

"Hari tu Zayne ada nappy rash , tapi 3 hari lepas sapu MJBB terus hilang! Lepas tu tetiap hari sapu untuk prevent nappy rash atau apa jenis rashes" - Nadifa

KHASIAT MAGIC JELLY BABY


💧Melegakan eczema
💧Melembabkan kulit dan menyamankan kesan eczema di kulit
💧 Mengatasi kulit kering & gatal apabila sedang eczema flare
💧 Mempercepatkan proses penyembuhan luka
💧 Melegakan segala jenis ruam (lampin, susu, panas)
💧Mempercepatkan penyembuhan luka dan gigitan serangga
💧 Mengurangkan kerak di kepala baby (cradle cap)

INFO MAGIC JELLY BABY :-

✅ KKM : NOT170400819K
✅ Hypoallergenic fragrance yang sesuai untuk kulit sensitive
✅ Boleh digunakan dari umur 1 hari
✅ Boleh digunakan oleh orang dewasa juga
✅ Ingredients :- Aloe vera, sweet almond oil, chamomile, cucumber.
✅ No paraben , no mineral oil, no sensitive fragrance, no nasty chemicals, no synthetic colorant.

LOVERA AKAN SENTIASA MEMASTIKAN 

❌No Paraben

❌No Mineral Oil

❌No Synthetic Colorant

❌No Animal Cruelty

❌No Steroids

❌No Cortison

BOLEH KE MAGIC JELLY BABY MEMBANTU UNTUK MELEGAKAN DAN MERAWAT ECZEMA SECARA SEMULAJADI?

YES!

Tetapi sebelum itu ada sesuatu yang anda perlu tau.

Kulit kita direka khas untuk menghalang bacteria dan jangkitan kuman. Kebanyakkan ubat sapuan tidak berjaya diserap jauh ke dalam lapisan kulit dan merawat punca masalah.

Sehebat mana pun ubat itu jika ia tidak dapat mebembusi lapisan kulit maka ia adalah satu usaha yang sia-sia dan merugikan.

MAGIC JELLY BABY ADALAH LAIN DARI YANG LAIN!

Magic Jelly Baby direka khas untuk menembusi lapisan kulit. Ia mempunyai sistem yang unik untuk membantu membawa bahan-bahan semulajadi jauh ke dalam kulit untuk merawat punca masalah.

CARA MAGIC JELLY BABY BERTINDAK DI KULIT 

Step 1 ➡ Gel Magic Jelly Baby yang tidak melekit dan sejuk akan menghapuskan segala bacteria dan kuman di atas kulit secara serta merta.

Step 2 ➡ Bahan-bahan semulajadi akan bertindak serta merta untuk melegakan bengkak dan mengurangkan kegatalan , pedih dan segala ketidak selesaan di atas kulit.

Step 2 ➡ Bahan semulajadi yang sangat kuat di dalam Magic Jelly Baby akan membaiki lapisan kulit dan menjadi penghalang kepada jangkitan akan datang (future flare ups)

Bahan-bahan HEBAT di dalam MAGIC JELLY BABY

Aloe Vera

Aloe vera mengandungi polysaccharides yang membantu untuk pertumbuhan kulit baru dan mempercepatkan proses penyembuhan. Aloe vera juga berkemungkinan mempunyai immune booster semulajadi kerana mempunyai kandungai antioxidant yang tinggi.

Selain itu , Aloe vera mampu melegakan kegatalan , miang dan ketidak selesaan dia atas kulit dan melembabpkan kawasan kering.

Chamomile

Chamomile mempunyai anti-inflammatory yang kuat , ini bermaksud ia sangat bagus untuk kulit sensitive , jerawat dan kulit yang mengalami rengsa dan jangkitan kuman. Ia jugak meningkatkan keberkesanan sesuatu produk itu untuk menembusi lapisan kulit dan menyembuhkan kulit dari dalam.

Timun

Timun diperbuat daripada 96% air dan ini akan membuatkan kulit sentiasa lembab. Kulit lembab mengurangkan potensi terkena jangkitan kuman berbanding kulit kering dan merekah.

Sweet Almond Oil

Sweet almond oil membantu melindungi kulit kerana ia mempunyai antioxidant yang tinggi. Ia mempunyai vitamin E , vitamin A , monosaturated fatty acids , protein , potassium and zinc dan ini membantu dalam merawat masalah-masalah kulit seperti ruam , kerak kepala dan eczema.

BERHENTI BERFIKIR DAN DAPATKAN MAGIC JELLY BABY HARI INI!

TAWARAN SEKALI SAHAJA!!

PAKEJ A

PAKEJ B

PAKEJ C

Leave a Comment